Intracon AS ble etablert i 1987 som et internasjonalt konsulting og surwey selskap innen containerbransjen. På høsten 1999 ble selskapet «gjenetablert» som handelsselskap med det formål å drive med salg, utleie og leasing av containere og vekselbeholdere på det internasjonale transportmarked i Europa, samt til organisasjoner, selskaper og bedrifter, som har «containeren» som et naturlig ledd i deres virksomhet (som f. eks. FN, NATO, transport- distribusjons- og logistikk selskaper, bygge- og entrepenørselskaper o.l.).

Våre hovedprodukter er: Vekselbeholdere (alle typer) i standardlengde 7.45 (24′) og 7.82 (25′) – Stål med og uten sideåpning, og bakdører eller rulleport, isolerte og thermo-vekselbeholder med eller uten aggregat – også spesialløsninger innen veksel i tillegg til spesial-containere – lager- og transportcontainere i 6′, 8′, 10′ 20′, 40′ – standard ISO-containere kontor og sanitets-containere – Spesial «army and defense» containere.

Vår spesialitet er langtidsleie/leasing av vekselbeholdere for transportører med reparasjon, service og vedlikehold inkludert i leieprisen.

I Sverige er vi representert av vårt datterselskap I-Box AB i Helsingborg – Tlf:  +47 901 62 824 / +46 708 15 2230

Vi leverer produkter fra

Nantong CIMC –Special Transportation Equipment
Qingdao CIMC Special Reefer
Taicang Cimc Reefer Logistics Equipment
Bowmann Gmbh
JR Industries GmbH
Containex
Intracon AS eies av det danske selskapet Container Providers International.